Op deze Competitie pagina staat alle informatie voor spelers, trainers en scheidsrechters over de wedstrijden en trainingen.

Trainingstijden, teamindelingen en overzicht trainer/coaches
Een overzicht van de trainingstijden en -locaties wordt voor aanvang van de competitie bekend gemaakt. De voorlopige indeling van trainers/coaches en begeleiders wordt per mail gedeeld. Gedurende het seizoen kunnen we wijzigingen worden doorgevoerd in de teamindelingen. Voor vragen mail de TC.

Competitieschema 2023-2024
In de KNKV Sportlink app vind je het wedstrijdschema van je eigen team, of andere teams van VIOS/SPES. Het programma van de zaalcompetitie wordt eind oktober gepubliceerd in deze app. Via het e-mailadres waarmee je jezelf of je kind hebt aangemeld bij onze vereniging kun je een account aanmaken in de KNKV Sportlink app. Voor vragen neem contact op met wedstrijdsecretariaat@vios-ottersum.nl 

Een overzicht van alle speelweekenden en vrije weekenden van het komende seizoen 2023-2024 vind je hier. Zo kun je uitstapjes/vakanties plannen zonder dat je een wedstrijd mist.

Spelregels
Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste spelregels. Op deze pagina staan alle wijzigingen die dit seizoen zijn ingegaan.

zaalkorfbal

Standen en uitslagen

Voor de meest actuele standen en uitslagen kijk je in de KNKV Sportlink app of op korfbal.nl.