Op deze Competitie pagina staat alle informatie voor spelers, trainers en scheidsrechter over de wedstrijden en trainingen.

Trainingstijden, teamindelingen en overzicht trainer/coaches
Een overzicht van de trainingstijden en -locaties zijn wordt voor aanvang van de competitie bekend gemaakt. De voorlopige indeling van trainers/coaches en begeleiders wordt per mail gedeeld. Gedurende het seizoen kunnen we wijzigingen worden doorgevoerd in de teamindelingen. Voor vragen mail de TC.

Competitieschema 2021-2022
In de KNKV Sportlink app vind je het wedstrijdschema van je eigen team, of andere teams van VIOS/SPES. Dit is eind augustus gepubliceerd.
Hierbij ook het volledige Programma veld najaar en een overzicht van alle Thuiswedstrijden per 31 augustus (let op eventuele latere wijzigingen staan alleen in de sportlink app).

Een overzicht van alle speelweekenden en vrije weekenden van het komende seizoen 2022-2023 vind je hier. Zo kun je uitstapjes/vakanties plannen zonder dat je een wedstrijd mist.

Spelregels
Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste spelregels. Op deze pagina staan alle wijzigingen die dit seizoen zijn ingegaan.

zaalkorfbal

Standen en uitslagen

Voor de meest actuele standen en uitslagen kijk je op korfbal.nl.