Op zaterdag 14 april tekenden korfbalvereniging VIOS en Klaverblad Verzekeringen een 4-jarige sponsorovereenkomst. Ook werd het elektronisch scorebord dat mogelijk gemaakt is door Klaverblad in gebruik genomen. Klaverblad verbindt haar naam aan diverse activiteiten van VIOS en ondersteunt deze financieel, zoals het Klaverblad Dorpstoernooi, het Klaverblad Elf-toernooi en het Klaverblad Jeugdkamp. Daarnaast ondersteunt Klaverblad de korfbalsters door materialen ter beschikking te stellen. De naam Klaverblad zal op diverse plaatsen tot uiting komen op het sportcomplex aan de Goorseweg in Ottersum. Daarnaast zal een aantal teams hun wedstrijden gaan spelen in shirts voorzien van het logo van de verzekeraar.

Klaverblad Verzekeringen kiest bewust voor samenwerking met lokale (sport)-verenigingen om op die manier landelijk haar bekendheid te vergroten. De sponsorcommissie van VIOS heeft Klaverblad overtuigd van de sterke punten van VIOS. Met name het groeiend aantal jeugdleden, de sterke binding met de gemeenschap, zoals trouwe lokale sponsoren, betrokken vrijwilligers, samenwerking met andere verenigingen en de ambitie gaven de doorslag.

Klaverblad was dan ook zelf op zoek naar partijen om een sponsorovereenkomst mee aan te gaan. Honderden (sport)clubs hebben zich hiervoor aangemeld. Een beoordeling van de ingediende plannen vormde de eerste selectieronde, de tweede ronde was een pitch van het plan op het hoofdkantoor van de Zoetermeerse Verzekeraar.