Grote clubactie 2022

grote-clubactie

Het is weer zover, zoals ieder jaar doet VIOS mee met de Grote club actie. Onze leden zijn gestart met het verkopen van de loten.
De F en E teams werken met boekjes, waarmee ze langs de deuren kunnen gaan. We starten met de verkoop van de loten op 29 september en op 20 oktober moet alles ingeleverd zijn.
We werken met een persoonlijke QR-code waardoor je direct naar je persoonlijke verkooppagina gaat en de koper alleen nog zijn eigen gegevens hoeft in te vullen. Hoe handig is dat!
Uitleg vind je in de brief bij je loten. Zo houden we de coronaregels in acht, want we willen allemaal gezond blijven!!
Meer informatie over de Grote Clubactie lees je hier.

 

Bloemenactie gaat niet door 2022

orange

Helaas kon de bloemenactie dit jaar geen doorgang vinden. Wegens de hoge energie- en gasprijzen zijn bloemen tè duur.

 

 

 

 

Speculaasactie 2022

bakkerij artsDe jeugdafdelingen van de Ottersumse voetbalvereniging v.v. ACHATES en van korfbalvereniging VIOS houden wederom samen ter ere van het 5 decemberfeest een speculaasactie. Jeugdleden en hun leiders bieden de door Kwaliteitsbakkerij Arts bakkers van hier met zorg bereide en volledig gesponsorde speculaaspoppen voor € 4,- per zak van twee stuks, te koop aan in Ottersum en Ven-Zelderheide.

Op zaterdag 12 november worden de speculaaspoppen vanaf 10.00 – 14.00 uur in de kernen van Ven-Zelderheide en Ottersum aangeboden. We hopen dat iedereen onze meiden van VIOS wil steunen door het kopen van deze heerlijke speculaaspoppen!

 

Rabobank Clubsupport 2022

Rabobank clubkas cheque

VIOS mocht een fantastisch bedrag van 644,55 euro in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Alle stemmers en de Rabobank heel erg bedankt!!
VIOS zal het bedrag besteden aan de vernieuwing van onze LED-verlichting.