Speculaasactie 2019

bakkerij artsDe jeugdafdelingen van de Ottersumse voetbalvereniging v.v. ACHATES en van korfbalvereniging VIOS houden wederom samen ter ere van het 5 decemberfeest een speculaasactie. Jeugdleden en hun leiders bieden de door Kwaliteitsbakkerij Arts bakkers van hier met zorg bereide en volledig gesponsorde speculaaspoppen voor € 4,- per zak van twee stuks, te koop aan in Ottersum en Ven-Zelderheide.

Op woensdag 13 november worden de speculaaspoppen vanaf 18.00 uur in de kernen van Ven-Zelderheide en Ottersum aangeboden. We hopen dat iedereen onze meiden van VIOS wil steunen door het kopen van deze heerlijke speculaaspoppen!

 

Grote clubactie 2019

grote-clubactie

In de afgelopen maanden hebben onze leden weer heel veel grote clubactie loten verkocht; 80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar onze clubkas!

 

Meer informatie over de Grote Clubactie lees je hier.

 

Bloemenactie 2019

orangeOp vrijdag 4 oktober vanaf 16.30 uur was onze jaarlijkse bloemenactie, voorafgaand aan de Ottersumse kermis.
Alle bloemenverkopers en vooral alle Ottersummers die ons hebben gesteund door een of meer prachtige bossen te kopen, bedankt!

 

 

 

Rabobank Clubkas Campagne 2018 

 

Rabobank clubkas cheque

VIOS mocht een fantastisch bedrag in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Alle stemmers en de Rabobank heel erg bedankt!!
VIOS zal het bedrag besteden aan materialen voor onze jeugd!

 

 

 

Pinksteren 2018: Kermis in Bergharen 

tent-bergharenOp zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni was het kermis in Bergharen en veel A-jeugd en Senioren leden (en ouders) hebben 1 avond van dit Pinksterweekend meegeholpen in de tent in Bergharen. Met deze inzet verdient VIOS jaarlijks een mooi bedrag waarmee we onder andere de contributie voor onze leden laag kunnen houden.