Grote clubactie 2020

grote-clubactie

Het is weer zover, zoals ieder jaar doet VIOS mee met de Grote club actie. Onze leden zijn gestart met het verkopen van de loten.
De F t/m C teams gaan langs de deuren. We starten met de verkoop van de loten op 19 september en op 7 oktober moet alles ingeleverd zijn.
Nieuw dit jaar is de persoonlijke QR-code waardoor je direct naar je persoonlijke verkooppagina gaat en de koper alleen nog zijn eigen gegevens hoeft in te vullen. Hoe handig is dat!
Uitleg vind je in de brief bij je loten. Zo houden we de coronaregels in acht, want we willen allemaal gezond blijven!!
Meer informatie over de Grote Clubactie lees je hier.

 

Bloemenactie gaat niet door 2020

orange

Gisteren zijn nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Wij volgen het advies om het aantal sociale contacten en samenkomsten te beperken. Daarom gaat de bloemenactie die gepland stond op vrijdag 2 oktober niet door. De gezondheid van onze leden en alle Ottersummers die ons al jaren steunen door het kopen van de bloemen, staat voorop.
We laten het weten als duidelijk is of en wanneer de bloemenactie alsnog door kan gaan.

 

 

Speculaasactie 2019

bakkerij artsDe jeugdafdelingen van de Ottersumse voetbalvereniging v.v. ACHATES en van korfbalvereniging VIOS houden wederom samen ter ere van het 5 decemberfeest een speculaasactie. Jeugdleden en hun leiders bieden de door Kwaliteitsbakkerij Arts bakkers van hier met zorg bereide en volledig gesponsorde speculaaspoppen voor € 4,- per zak van twee stuks, te koop aan in Ottersum en Ven-Zelderheide.

Op woensdag 13 november worden de speculaaspoppen vanaf 18.00 uur in de kernen van Ven-Zelderheide en Ottersum aangeboden. We hopen dat iedereen onze meiden van VIOS wil steunen door het kopen van deze heerlijke speculaaspoppen!

 

Bloemenactie 2019

orangeOp vrijdag 4 oktober vanaf 16.30 uur was onze jaarlijkse bloemenactie, voorafgaand aan de Ottersumse kermis.
Alle bloemenverkopers en vooral alle Ottersummers die ons hebben gesteund door een of meer prachtige bossen te kopen, bedankt!

 

 

 

Rabobank Clubkas Campagne 2018 

Rabobank clubkas cheque

VIOS mocht een fantastisch bedrag in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne. Alle stemmers en de Rabobank heel erg bedankt!!
VIOS zal het bedrag besteden aan materialen voor onze jeugd!