Wordt ook lid!

Als je interesse hebt om ook te korfballen bij VIOS dan ben je van harte welkom om mee te doen met een of meer proeftrainingen. Stuur een mailtje naar Marijke via leden@vios-ottersum.nl en dan zorgt zij ervoor dat je bij het juiste team kunt meetrainen. Op deze site onder competitie vind je ook alle trainingstijden van de jeugdteams. Wil je meedoen? Neem dan onderstaande strippenkaart mee naar de training en geef deze aan de trainers. Wil jij of je papa of mama meer weten over korfballen bij VIOS? In dit Info boekje VIOS oktober 2022 staat alvast de belangrijkste informatie voor jou of je ouders.

Inschrijven
Als je al enkele keren met ons hebt meegetraind en lid wil worden van onze korfbalvereniging kun je onderstaand aanmeldingsformulier invullen samen met het bijgesloten machtigingsformulier voor contributie en de toestemmingsverklaring i.v.m. de AVG. Deze documenten kun je mailen naar wedstrijdsecretariaat@vios-ottersum.nl.  Je wordt dan aangemeld als lid van VIOS en van het KNKV (korfbalbond).

  1. Aanmeldingsbrief-jeugd OF Aanmeldingsbrief-senioren 
  2. Machtigingsformulier-contributie (overzicht van de contributie)
    VIOS Toestemmingsverklaring AVG (invullen verplicht)

Voordat de competitie begint wordt door de TC (technische commissie) in overleg met de trainer/coaches en begeleiders bekeken hoe de teams ingedeeld worden. Dit is voornamelijk afhankelijk van de leeftijd. Zodra je ingedeeld bent kun je ook wedstrijden gaan spelen. Tot die tijd mag je natuurlijk wel gewoon mee trainen.

Ben of ken jij iemand die moeite heeft met het betalen van de korfbalcontributie? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt door voor kinderen van ouders met geldzorgen de contributie en sportbenodigdheden te betalen. Via www.kieseenclub.nl kun je laagdrempelig contact opnemen met het Jeugdfonds. Je komt dan in contact met een intermediair die helpt bij het hele proces. Meer: bit.ly/3CEfMdq.

Vios 3x trainen 2019