Scheidsrechters bedankt!

We zijn als VIOS erg blij dat er iedere week vrijwilligers van onze vereniging bereid zijn om onze thuiswedstrijden te fluiten. Op onze site zie je welke (jeugd)leden de ‘fluit’ in de komende weken weer oppakken. Dank daarvoor! Het is soms best spannend om een wedstrijd te fluiten, zeker als je het nog niet zo vaak hebt gedaan. We proberen als vereniging onze scheidsrechters zo goed mogelijk te begeleiden zodat ze met plezier fluiten en dit hopelijk vaker willen doen.

Ook spelers, coaches en publiek hebben hierbij een belangrijke rol. Respect voor de scheidsrechter is hierbij het uitgangspunt. We vragen aan alle aanwezigen bij wedstrijden van onze teams (thuis en uit) dan ook om zich te onthouden van commentaar op de beslissingen van een scheidsrechter, complimenten te geven en natuurlijk een scheidsrechter te bedanken voor zijn/haar inzet. Zo wordt het voor onze scheidsrechters – en voor scheidsrechters van andere verenigingen een positieve ervaring om te fluiten bij VIOS.

Bestuur VIOS