Sponsorcommissie zoekt leden

We zijn op zoek naar enthousiaste leden voor de sponsorcommissie!
Ben je goed in het benaderen van potentiële sponsoren? Vind je het leuk om contacten te onderhouden met bestaande sponsoren? Zie je vaak nieuwe kansen om geld binnen te harken voor de gezelligste korfbalclub in Ottersum? Meld je dan nu aan!
De tijdsbesteding is maximaal een uur per maand. De vergadertijd is beperkt, je kan taken verdelen en veel tussentijds veel afstemmen. Nieuwe ideeën om nieuwe sponsoren binnen te halen en  bestaande sponsoren te behouden bespreek je ontspannen met een drankje. Er is ook iemand nodig om de administratie bij te werken.
Ben jij het commerciële wonder wat VIOS vooruit helpt? Meld je dan nu aan.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Otermans (06-385 123 97 of josingrid@hotmail.com)