Korfbal Instuif (5 t/m 12 jaar)

Korfbal Instuif op 5 juni én gratis korfballen tot de zomervakantie

Korfbalvereniging VIOS uit Ottersum nodigt meiden én jongens uit voor een spetterende Korfbal Instuif op zaterdag 5 juni. Daarnaast mag iedereen die de sport wil uitproberen gratis komen trainen tot de zomervakantie. Zo geven we na een jaar met weinig bewegingsruimte iedereen de mogelijkheid om weer in teamverband met plezier te sporten.

De Korfbal Instuif op 5 juni is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar die zin hebben in een gezellige en sportieve ochtend. Van 10-12 uur is er een sport- en spelcircuit en staat een springkussen klaar op het sportpark aan de Goorseweg in Ottersum. De spellen worden begeleid door ervaren trainers en speelsters. Meld je uiterlijk 3 juni aan via leden@vios-ottersum.nl

VIOS flyer voorzijde (instuif)